Zoeken
  • juliestouch

9 tips voor het aanbrengen van zelfbruiner

Ik hoor zelf tot team 'witte melkflessen', jammer genoeg. Ik bruin niet snel, en thanks to factor 30/50 verbrand ik ook nooit. Maar een bruin tintje zit er voor mij amper in, daarom is zelfbruiner al jaar en dag een vaste vriend tijdens de lente en de zomer. In deze blogpost geef ik je 10 tips voor het aanbrengen van zelfbruiner.

  1. Scrub 24u voor het aanbrengen van de zelfbruiner. Een zelfbruiner zorgt enkel voor een oppervlakkige bruining van de bovenste huidlaag. Door eerst te scrubben, verwijder je de dode huidcellen en maak je je huid glad, wat een uniforme mooie teint geeft.

  2. Scheer je benen 24u op voorhand en breng pas daarna je zelfbruiner aan. Zo kan je huid eerst voldoende herstellen van het scheren en heb je mooie gladde benen voor het aanbrengen van een zelfbruiner.

  3. Douche voor het aanbrengen van zelfbruiner. Gebruik geen sterk geparfumeerde zeep en gebruik geen zeep met olie. Wacht tot je huid goed droog is, voor je zelfbruiner gaat aanbrengen.

  4. Breng zelfbruiner aan van je voeten naar je hoofd met cirkelvormige bewegingen om strepen en vlekken te vermijden.

  5. Hydrateer voldoende voor het aanbrengen van een zelfbruiner. Droge plekken kunnen zorgen voor vlekken of strepen. Ik breng persoonlijk elke avond bodylotion aan (deep nutrition van Germaine De Capuccini) en 2x per week een zelfbruiner.

  6. Kies een zelfbruiner die je zowel voor het lichaam als het gelaat mag gebruiken. Zo krijg je 1 uniforme teint voor je hele lichaam.

  7. Bij het aanbrengen van zelfbruiner op je gelaat, let dan extra op voor je haarlijn, je wenkbrauwen en de huid boven je lip.

  8. Scrub je handen na het aanbrengen van zelfbruiner, zodat je niet met veel bruinere handen zit. Verwijder de scrub niet met water, maar met een handdoek of reinigingsdoekje.

  9. Let de eerste uren na het aanbrengen op met het dragen van witte of strakke kledij.


Mijn favoriete zelfbruiner is trouwens de 'Beautiful Tan' van Germaine De Capuccini. Te vinden op mijn webshop www.juliestouch.com bij lichaamsverzorging. Neem gerust eens een kijkje!


Heb je nog vragen? Of lukt het niet om zelfbruiner aan te brengen? Stuur me gerust een berichtje, dan help ik je graag verder!


Tot snel!

Julie

6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven